WINACTIE - FLOWER FOTOSHOOT

zondag 24 april 2022


Wil jij kans maken op een GRATIS fotoshoot?

Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je zeker zijn van een shoot-plek én toch kans maken op deze prijs?

Geen probleem, reserveer via info@enbinkie.nl een tijd voor deze fotoshoot.

Én vul onderstaand formulier in! Wordt jouw lootje getrokken op 17 april,

dan krijg jij je betaalde bedrag weer terug.


Follow me on Instagram

Meer info:


In het najaar van 2021 heb ik in samenwerking met Mariska (mijn vaste MUAH) en de modellen Senna, Vanita en Merlynn een hele toffe fotoshoot gedaan met het thema FLOWERS. Na de vele enthousiaste reacties hierop, hebben Mariska en ik besloten nog een keer een dag in te plannen die in het thema staat van FLOWERS.


Dit keer is de fotoshoot niet alleen voor ervaren modellen, maar voor iedereen die zo’n super mooi en artistiek portret van zichzelf wil.


Wat is de bedoeling van deze dag?

Het eerste half uur zit je op de ‘muah-stoel’ bij Mariska, die op basis van de door jou gekozen bloem je een prachtige beautylook geeft (zowel haar als make-up). Vervolgens ga je met mij een uur mee de fotostudio in waar we verschillende soorten foto’s maken; mét en zonder bloem. Uiteraard ga ik je hierbij helpen. En geloof me, van iedereen kan ik een mooi portret maken.


Na de fotoshoot ontvang je een link naar een fotogalerij, waaruit je 3 foto’s mag kiezen; 1 foto als beautyqueen (zonder bloem), 1 foto die ik in het kleur voor je ga bewerken en 1 foto die ik voor je ga bewerken in het ‘semi-ZWARTWIT’ (bloem in kleur, model in zwart-wit). Nadat ik de foto’s heb bewerkt, ontvang je deze foto’s in hoge resolutie (om af te drukken) en in webresolutie (om te posten op je social media).


Je kunt deze fotoshoot boeken via info@enbinkie.nl en deze kost € 175,- excl. BTW. Dit bedrag is dus voor haar & visagie, fotoshoot van 1 uur en 3 professioneel nabewerkte fotobestanden in HR en WR. Voor deze dag hebben we 6 tijden beschikbaar; 09:30, 10:45, 12:00, 13:45, 15:00 en 16:15. Beperkt aantal plekjes, en een eenmalige aanbieding, dus wees er snel bij! Bij de reservering vragen wij je een aanbetaling van € 25,-. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op je factuur. Afzegging kan tot 24 uur voorafgaand aan de shootdag.


Voorafgaand aan de shoot krijg je uiteraard nog uitgebreidere informatie, zoals een routebeschrijving en kledingadvies. Tot snel. X