ABONNEMENTEN - Personal Branding Fotosessies


Wil jij het hele jaar consistent passende beelden en waardevolle content delen met jouw klanten? Met een abonnement heb jij altijd goede foto’s voor de professionele uitstraling van jou en jouw bedrijf. Het hele jaar kun jij uit jouw persoonlijke beeldbank foto’s kiezen die passen bij dat moment van het jaar. Of dit nu in de lente of de winter is.


Een abonnement is ideaal voor de ondernemer die met hun social media en de website net zoveel vernieuwing wil uitstralen als de ondernemer zelf. Je wilt voorkomen dat je hier een oud verhaal laat zien. Een collega fotograaf zei onlangs;

"Een foto waar je zelf op staat is na een half jaar toch een beetje achterhaald. Je haar zat anders, je was 4 kilo zwaarder (of lichter). En na een jaar ben je niet meer zo trots op dat project als op dat moment. Je blijft jezelf namelijk ontwikkelen en maakt nu nog mooiere dingen. Toch?"


Bij een abonnement kun je kiezen uit 3 pakketten: BASIS (3 fotosessies per jaar), EXTRA (4 fotosessies per jaar) of DELUXE (12 fotosessies per jaar). Je kunt op elk moment van het jaar starten. Tijdens de voorbereiding van de fotosessies kijken we elke keer opnieuw naar waar jij staat, wat je wilt uitstralen en wat jij in de komende maand of maanden aan content wilt delen met jouw klanten. 

BASIS

Uitgebreide personal branding sessie (3 – 4 uur)
Beeldcollectie met 50+ foto’s per keer in HR (voor drukwerk) en web-ready foto’s
Kledingwissel 4 – 5 setjes
Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
Promotie in mijn online netwerk
Gebruikslicentie foto's

per keer € 625,- excl. BTW

EXTRA

Uitgebreide personal branding sessie (3 – 4 uur)
Beeldcollectie met 30+ foto’s per keer in HR (voor drukwerk) en web-ready foto’s
Kledingwissel 4 – 5 setjes
Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
Promotie in mijn online netwerk
Gebruikslicentie foto's

per keer € 455,- excl. BTW

DELUXE

Uitgebreide personal branding sessie (3 – 4 uur)
Beeldcollectie met 15+ foto’s per keer in HR (voor drukwerk) en web-ready foto’s
Kledingwissel 4 – 5 setjes
Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
Promotie in mijn online netwerk
Gebruikslicentie foto's

per keer € 325,- excl. BTW


Een Personal Branding fotoshoot in 4 stappen:

stap 1:

voorbereidingNa de boeking maken we de eerste keer een afspraak om elkaar te leren kennen. Ik wil ben heel erg benieuwd naar jou en jouw bedrijf. We bespreken o.a. wie jouw ideale klant is, wat je wilt uitstralen en brainstormen we over ideeën. Voorafgaand aan de daaropvolgende fotosessies nemen we dit elke keer telefonisch of via de mail opnieuw door. Waar sta je nu? En wat zijn je plannen?

Stap 2:

de fotoshootYes, je mag voor de camera staan. Ik geloof dat je energie zou moeten krijgen van een personal brand fotosessie; het moet relaxed, vol plezier en een echte samenwerking zijn. We gaan de foto’s maken van jou en jouw bedrijf. Tijdens de fotosessie zal ik je helpen met poseren, creëren we samen een mooie fotoreportage en doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Je zal zien dat hoe vaker je voor de camera staat, hoe makkelijker het wordt.

stap 3:

foto's bewerkenNa de fotoshoot ga ik de foto’s zorgvuldig selecteren en bewerken. Uiteraard kies jij zelf een selectie uit van de mooiste foto’s. Binnen 3 weken ontvang je van mij via WETRANSFER een link naar jouw foto’s in hoge resolutie (voor drukwerk) en web resolutie voor online.

Stap 4:

Gebruik foto's

en evaluatie


Voor alle foto’s die je van mij ontvangt, heb je een gebruikslicentie. Dit houd in dat jij en jouw bedrijf deze foto’s mogen gebruiken voor jullie website, social media en drukwerk. Je mag deze foto’s echter niet verkopen aan derden. Na afloop van de fotosessie hebben we telefonisch of via de mail contact over het resultaat en je ervaringen, en uiteraard ontvang je je factuur.