About Me

Hi, ik ben Renate van Mil, geboren in 1976 in Wateringen. In 2019 heb ik besloten mijn inspiratie te volgen en zo ben ik begonnen aan de Fotovakschool in Rotterdam; een feestje. Ik observeer graag de wereld om mij heen en word ik erg blij van een creatieve uitdaging; een perfecte match met FOTOGRAFIE. Sinds 2020 heb ik mijn eigen fotostudio in Wateringen.

Mijn motto is: HOW CAN I HELP? Wil jij jezelf en anderen kennis laten maken met wie je bent en wat je in je hebt? Daar kan en wil ik je heel graag bij helpen. Met mijn grote passie FOTOGRAFIE, ga ik jou in één of meerdere krachtige beelden vangen. Laat maar zien wie je bent! Je bent het waard!

Renate van Mil &BINKIE Fotografie

Waarom &BINKIE?

De betekenis van een BINKIE is eigenlijk een stoere jongen. Maar waarom alleen een jongen? Voor mij betekent BINKIE, iemand die gelooft in zichzelf, iets ondeugend, creatief, positief, sterk van geest ... iemand die zijn/haar hart volgt, zich kwetsbaar durft op te stellen en daardoor een echte powerhouse is. Tijdens de shoot gaan we samen het BINKIE in jou ontdekken ...


Mijn style ...

Ik houd van krachtige, positieve, eerlijk en open, stoere portretten, waaruit het karakter van de geportretteerde spreekt. Elke shoot is voor mij een bijzondere ontmoeting en een fantastische uitdaging om de geportretteerde in z'n kracht vast te leggen.

Shoot boeken?

Wil je ook een portret laten maken? Super leuk, dan gaan we op zoek naar het BINKIE in jou.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan op de pagina 'PRIJZEN' om de verschillende 'pakketten' met bijbehorende kosten te zien. Hier vind je ook genoeg voorbeelden.

Tot snel ...


Follow me on Instagram