Prijzen en mogelijkheden

(bedragen zijn exclusief BTW)

MODEL polaroids

1 persoon
ca. 0,5 uur fotografie
max. 2 kledingwissels
3 fotobestanden in HR
(foto's worden niet geretoucheerd)

€ 75

Editorial & business

Personal branding
Naast krachtige stoere portretten maken vind ik het super leuk om fotomateriaal bij een artikel te verzorgen of een bedrijf in beeld te brengen. Heeft u hierin interesse? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!

Contact me

Beauty & fashion shoot

1 persoon
afspraak van ca. 2,5 uur
incl. haar & visagie
incl. styling
verschillende kledingwissels
verschillende achtergronden
min. 6 foto's in HR

€ 350

SOLO

1 persoon
ca. 1 uur fotografie
max. 3 kledingwissels
2 fotobestanden in HR

€ 150

Family & friends

2 tot 4 personen
ca. 1 uur fotografie
max. 2 kledingwissels
2 fotobestanden in HR

€ 200

Family & friends

5 tot 8 personen
ca. 1 uur fotografie
max. 2 kledingwissels
2 fotobestanden in HR

€ 225

SHOOTEN @BINKIE

De portretshoots vinden standaard plaats in mijn fotostudio in Wateringen (Erasmusweg 2010). Hier ontvang ik u met koffie/thee/limo/water voor een korte kennismaking en toelichting op de shoot. Als u zich net als ik thuis voelt in mijn studio, gaan we aan de hand van voorbeeld foto's of een moodboard samen aan de slag. Heeft u vragen of verzoeken ... dan hoor ik ze graag voorafgaand aan de shoot ...

NA AFLOOP! Krijgt u binnen 1 week via de mail een link naar een online fotogallerij met daarin alle onbewerkte fotobestanden met watermerk in een lage resolutie. In deze fotogallerij kunt u 2 (of meer) foto's aanmerken als favoriet door het hartje bij de betreffende foto aan te vinken. U wordt gevraagd uw mailadres achter te laten, zodat ik weet wie de foto's besteld. Zodra de keuze is doorgegeven, bewerk ik de foto's van uw keuze(retoucheren, kleur/zw, uitsnede, optimalisatie scherpte, helderheid en contrast) en ontvangt u binnen enkele dagen de fotobestanden, in hoge resolutie, zonder watermerk, via WeTransfer.

BETALING bij voorkeur voorafgaand aan of tijdens de shoot! Betaling kan contant of gaat via een betaalverzoek via e-mail of whatsapp. Bij eventuele extra bestellingen stuur ik u na uw bestelling een nieuw verzoek. Dit werkt simpel en snel. Uiteraard is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen.

Kleding

Tijdens de shoot kunt u één of meerdere keer van outfit wisselen. U mag hiervoor zelf kleding meenemen of gebruik maken van de aanwezige kleding en accessoires. Voor advies en vragen kunt u contact met mij opnemen.

Haar & Make-up

Voorgaand aan de shoot kunt u uw haar en/of make-up laten doen door een ervaren MUAH; Mariska Stuij. Kosten hiervan zijn:

  • Make-up € 50
  • Haar € 50
  • Haar & Make-up € 80

Op locatie

Wilt u een portret op locatie maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor worden de reiskosten (€ 0,18 per km) en aanvullend € 25, voor transporteren van studio-apparatuur, in rekening gebracht.


Extra foto's of tijd

Wilt u extra foto's bestellen naast de standaard 2 foto's, dan kosten deze foto's in HR € 25 per stuk.

Wilt uw extra shoot-tijd dan kost dit € 50 per half uur.Ready to Begin?