De fotosessies vinden standaard plaats in mijn fotostudio in Wateringen (Erasmusweg 2010). Hier ontvang ik u met koffie/thee/limo/water voor een korte kennismaking en toelichting op de shoot. Als u zich net als ik thuis voelt in mijn studio, gaan we aan de hand van voorbeeld foto's of een moodboard samen aan de slag. Heeft u vragen of verzoeken ... dan hoor ik ze graag voorafgaand aan de shoot ...

NA AFLOOP! Krijgt u binnen 1 week via de mail een link naar een online fotogalerij met daarin alle onbewerkte fotobestanden met watermerk in een lage resolutie. In deze fotogalerij kunt u 2 (of meer) foto's aanmerken als favoriet door het hartje bij de betreffende foto aan te vinken. U wordt gevraagd uw mailadres achter te laten, zodat ik weet wie de foto's besteld. Zodra de keuze is doorgegeven, bewerk ik de foto's van uw keuze en ontvangt u binnen enkele dagen de fotobestanden, in hoge resolutie, zonder watermerk, via WeTransfer.

Kleding

Tijdens de shoot kunt u één of meerdere keer van outfit wisselen. U mag hiervoor zelf kleding meenemen of gebruik maken van de aanwezige kleding en accessoires. Voor advies en vragen kunt u contact met mij opnemen.

Haar & Make-up

Voorgaand aan de shoot kunt u uw haar en/of make-up laten doen door een ervaren MUAH; Mariska Stuij. Kosten hiervan zijn:

  • Make-up € 50
  • Haar € 50
  • Haar & Make-up € 80

Op locatie

Wilt u een portret op locatie maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor worden reiskosten (€ 0,30 per km) in rekening gebracht.


Extra foto's of tijd

Wilt u extra foto's bestellen naast de standaard meegeleverde foto's, dan kosten deze foto's in HR € 25 per stuk.

Wilt uw extra shoot-tijd dan kost dit € 50 per half uur.