Elke foto die je bij mij bestelt, krijg je van mij digitaal toegestuurd via WE-transfer. Dit digitale bestand kan je naar eigen wensen gebruiken om afdrukken te maken. Zoveel als je zelf wil.


Wil je echter een kwalitatief fotoproduct voor in je woonkamer, het plakboek of bovenop je nieuwe dressoir, dan kan ik je ook hierbij helpen. Ik werk samen met een beeldmaker die beloofd dat jouw beelden, met dezelfde passie als ik de foto heb gemaakt, tastbaar worden. Op deze manier heb je geen omkijken naar het bestelproces, keuze in drukker en kwaliteit. Samen met mijn vaste beeldmaker zal ik zorgen dat jij met zekerheid trots kunt zijn op het eindresultaat. 


Afdruk tot 20x30


De foto’s worden ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier met een hoge resolutie, wat zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. Kies de afmeting die jouw foto’s goed tot zijn recht laten komen in je woonkamer, het plakboek of bovenop je nieuwe dressoir. 

Prijzen va. € 0,40 tot € 2,50

Afdruk va. 20x30


De foto’s worden ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier met een hoge resolutie, wat zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. Kies de afmeting die jouw foto’s goed tot zijn recht laten komen in je woonkamer, het plakboek of bovenop je nieuwe dressoir. 

Prijzen va. € 2,50 tot € 23,50 (60x90)

Foto op Dibond


Een foto op dibond kan ik van harte aanbevelen. Dibond platen bestaan uit drie lagen bestaan; 2 lagen aluminium en de kern is van zwart kunststof gemaakt. Dit zorgt voor maximale stevigheid. Doordat dibont ontzettend licht is, kunnen ook grote foto’s zonder problemen aan de muur gehangen worden.

Prijzen va. € 23,50 (20x30)

Foto op Aluminium


Een foto op ChromaLuxe (1 mm aluminium) heeft bijzondere eigenschappen. Heldere kleuren en een glanzende afwerking voor een verbluffend resultaat. Het materiaal is kras,- vocht- en uv-bestendig. Dit maakt het een perfect product voor lange termijn doeleinden. 


Prijzen va. € 47,00 (20x30)

3 mm plexiglas


Bij een foto met plexiglas wordt de fotoafdruk op een plaat van dibond gefixeerd. Vervolgens wordt de dibondplaat verzegeld onder mat of glanzend plexiglas. Doordat je foto op echt fotopapier wordt afgedrukt blijven alle details haarscherp en de kleuren levensecht. Het plexiglas versterkt de lichtintensiteit van je foto’s en de dieptewerking van de details.

Prijzen va. € 51,50 (20x30)

10 mm plexiglas


Bij een foto met plexiglas wordt de fotoafdruk op een plaat van dibond gefixeerd. Vervolgens wordt de dibondplaat verzegeld onder mat of glanzend plexiglas. Doordat je foto op echt fotopapier wordt afgedrukt blijven alle details haarscherp en de kleuren levensecht. Het plexiglas versterkt de lichtintensiteit van je foto’s en de dieptewerking van de details. 

Prijzen va. € 83,00 (20x30)

Foto op Canvas


Het canvas heeft een fijne textuur, is uv-bestendig en heeft een matte afwerking. Wij bieden de keuze tussen twee varianten. Een klassiek canvas met een subtiel frame van 2 centimeter of een museum canvas met een frame van 4 cm. Doordat dit canvas twee keer zo ver van de muur afkomt geeft dit een bijzonder ruimtelijk effect aan je kamer.


Prijzen va. € 28,70 (20x30)

Verstevigde foto


Je foto wordt op een harde, gladde kunststofplaat geplakt die je afdruk verstevigt. In combinatie met een fotolijst zorgt dit ervoor dat jouw afdruk niet gaat bobbelen of omkrullen. Het resultaat is een strakke look, zeer geschikt om aan je muur de show te stelen. Polystyreen is een trendy en betaalbare keuze.Prijzen va. € 12,50 (20x30)


Ophangsystemen (aanvullende kosten)

Eenvoudig


Het eenvoudige ophangsysteem is geschikt voor afdrukken op licht materiaal .Het ophangsysteem wordt netjes op het product bevestigd. Onderaan de plaat zijn ook twee afstandhouders geplaatst zodat de plaat overal evenveel van de muur afkomt. Het is een eenvoudige, simpele en stevige oplossing.


Prijs € 10,00

Profiel


Een aluminium profiel is het meest luxe ophangsysteem en ijzersterk. Zeker voor zwaardere, grote formaten wanddecoratie adviseren wij deze stevige constructie, maar ook bij de verstevigde foto op kunststofplaat.

Deze kan op lange termijn zonder aluminium profiel wat kromtrekken door temperatuurswisselingen of wisselende luchtvochtigheid.

Prijzen va. € 12,00 (20x30)

Baklijst (wit/zwart)


Je foto op bijvoorbeeld dibond, canvas of met plexiglas extra bijzonder maken? Kies dan voor een witte of zwarte baklijst voor om je foto. De baklijst is net wat groter dan je foto, waardoor je foto iets lijkt te zweven in de baklijst. Een erg bijzonder en luxe effect voor jouw foto.


Prijzen va. € 41,00 (20x30)

Servicekosten


Om je foto perfect op maat, in de juiste kleuren en de gewenste kwaliteit op jouw deurmat te krijgen, breng ik servicekosten in rekening. Vanuit openheid heb ik ervoor gekozen op deze apart in rekening te brengen.

Deze kosten variëren van € 5,00 bij kleine afdrukken tot € 25,00 bij grote afdrukken. Daarnaast betaal je de verzendkosten.


Heb je interesse in 1 van de bovenstaande producten of heb je andere wensen of vragen?

Neem dan gerust contact met mij op