All lives matter


Na de dood van George Floyd in Amerika eind mei, laaide de onrust over discriminatie heftig op! 2 kampen tegen elkaar, soms niet eens bereid te luisteren naar elkaar. Elkaar alleen beoordelend op uiterlijke kenmerken of afkomst. Iets dat mij bijzonder raakt, flink bezighoudt en waarbij ik moest denken aan de woorden van Martin Luther King. “ … I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today. …” Dat is wat ik wens voor mijn kids. Om mij heen zie ik dagelijks veel KIDS die in hun sociale contacten géén voorkeur hebben voor huidskleur, afkomst of geslacht. Zij zien mensen en hun karakter. Dit inspireerde mij bij het maken van een serie over kids die STAAN VOOR gelijkheid & verbondenheid. 

Editorial fotografie
Editorial fotografie
Editorial fotografie
Black Bananas
Editorial fotografie
Editorial fotografie
Editorial fotografie
Editorial fotografie