TRIUMPH - about a car and a girl

Bij het afstuderen aan de Fotovakschool zijn er 2 onderdelen waar je op beoordeeld wordt:

  1. Gezamenlijke foto-expositie met je klasgenoten
  2. Je portfolio

Deze serie maakte ik voor in mijn portfolio. Ik wilde echt een fashionshoot doen, zoals je deze ook op websites ziet. Dus foto's op locatie + studioportretten van de kleding. Deze oldtimer is van mijn paps; een TRIUMPH TR3A. Vanaf het begin van mijn opleiding was ik al van plan om de auto een keer te gebruiken voor een shoot, dus toen mijn paps twijfelde of dat hij de Triumph nog een keer zou oplappen of toch maar weg moest doen ... heb ik de shoot gelijk ingepland. Met grote dank aan mijn Paps, Mariska en Nikki. Samen met jullie is elke foto-uitdaging een stuk leuker!

TRIUMPH TR 3A
TRIUMPH TR 3A
TRIUMPH TR 3A
Fashionfotografie
Fashionfotografie
Fashionfotografie
Fashionfotografie
Fashionfotografie
Fashionfotografie