'This is ME'


Sometimes, I look back ...

and SMILE!

THIS is MY life.

I'm living (loving) it.

This is me

Een van de eerste dingen die je als beginnend fotograaf moet doen is jezelf zichtbaar te maken. Jezelf voor te stellen als fotograaf, te laten zien wat je passie en je kracht is. Daarom heb ik voor mijn afstudeerproject; de expositie ‘Expho2021’, een serie portretten gemaakt van de mensen om mij heen, waar ik het meest dankbaar voor ben en trots dat ik één van ‘de hunne’ ben.

This is me
This is me
This is me

Als tijdens de basisopleiding fotografie ontstond het idee voor dit project. Destijds raadde die docent af hiermee verder te gaan, omdat het concept nog niet rond was. Het idee liet me echter niet los. Terugkijkend ben ik echt ontzettend blij dat ik dit project heb doorgezet. Het heeft me namelijk de kans gegeven kwalitatieve tijd te besteden met mijn dierbaren. En de mogelijkheid ze vast te leggen op een ontspannen manier. Kort voor de expositie overleed mijn schoonvader. Voor ons stond de wereld even stil. Zo'n lieve, gezellige, dankbare vader/opa ... altijd trots op alles wat wij deden en het hele clubje als we samen waren. Een van de foto's uit mijn fotosessie met hem stond op de rouwkaart ...

This is me
This is me
This is me
This is me
This is me
This is me
This is me
This is me