Zakelijke portretten


Geef je zakelijke online profiel of CV een upgrade met een goed zakelijk portret van jezelf. Ben je ondernemer, zzp-er of werk je in een zakelijke omgeving? Dan gebruik je waarschijnlijk online media zoals LinkedIn, Instagram en je eigen website om met jouw relaties te communiceren en om een zakelijk netwerk op te bouwen. Een professionele profielfoto geeft meteen een goede indruk en draagt bij aan het gevoel van vertrouwen.  


Bedrijfsreportage


Willen jullie de website weer helemaal up to date hebben? Juist nu is het super belangrijk om je online kanalen op orde te hebben en als het kan zo persoonlijk mogelijk! De website is hier de verbindende factor, waar jullie jezelf echt goed neer kunnen (en eigenlijk moeten) zetten!


Stockfoto’s zijn daarbij niet meer van deze tijd, vooral niet als je persoonlijk over wilt komen! Creëer je eigen beeldbank!

Elke pagina op de site heeft eigen sprekende beelden nodig.

  • Fotografie van bedrijfsprocessen / @ work / gespecificeerd per pagina
  • Portretfotografie medewerkers en teams
  • Portretten management en directeuren


Elk bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft eigenlijk wel een beeldbank nodig. Voor de website, nieuwsbrieven, artikelen en uiteraard de diverse social media kanalen is het een must om veel divers beeld te hebben om te gebruiken! Pak ook dit professioneel aan, zodat je beeldmateriaal gaat knallen en je opvalt tussen het vele beeldmateriaal dat er is!


Statera Studio

Lilian Fashion Wateringen