Bedrijfsreportage


"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden"

Vandaag de dag gebruik je foto’s op je website, Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en ga zo maar door om te laten zien waar we als ondernemers mee bezig zijn. Maar Branding Fotografie biedt zoveel meer dan alleen een plaatje op je website, in een brochure of flyer. Het is een toevoeging aan jouw verhaal, een manier om de karakteristieken en eigenschappen van jouw bedrijf te laten zien.


Willen jullie bijvoorbeeld jullie website weer helemaal up to date hebben? Juist nu is het super belangrijk om je online kanalen op orde te hebben en als het kan zo persoonlijk mogelijk! De website is hier de verbindende factor, waar jullie jezelf echt goed neer kunnen (en eigenlijk moeten) zetten!


Stockfoto’s zijn daarbij niet meer van deze tijd, vooral niet als je persoonlijk over wilt komen! Creëer je eigen beeldbank!

Elke pagina op de site heeft eigen sprekende beelden nodig.

  • Fotografie van bedrijfsprocessen / @ work / gespecificeerd per pagina
  • Portretfotografie medewerkers en teams
  • Portretten management en directeuren


Elk bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft eigenlijk wel een beeldbank nodig. Voor de website, nieuwsbrieven, artikelen en uiteraard de diverse social media kanalen is het een must om veel divers beeld te hebben om te gebruiken! Pak ook dit professioneel aan, zodat je beeldmateriaal gaat knallen en je opvalt tussen het vele beeldmateriaal dat er is!Mogelijkheden:


PORTFOLIO - Zakelijke fotografie

de Buitenpedagogen

Viva Donna

Statera Studio

Lilian Fashion Wateringen

Portetfotografie
Sandra Franke
Mandy Grootscholten