Inschrijving Kamer van Koophandel


Vandaag is het dan zo ver. Eindelijk ga ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Eentje om even bij stil te staan.

 

Toen ik begin 2019 de keuze maakte om vanuit mijn kracht, mijn passie, te gaan leven. Wist ik zeker dat dit een goede beslissing was. Het was echter wel een beslissing die veel onzekerheden met zich meebracht. Hoe ga je van je kracht (bij mij is dat mijn creativiteit, oplossingsgerichtheid en doorzettingsvermogen) je brood verdienen.


De fotovakschool was DE perfecte creatieve uitdaging die ik nodig had, wel zwaar en heftig soms, maar echt een feestje! Voor het eerst in mijn leven was de drukte in mijn hoofd, niet een obstakel of een berg die ik moest beklimmen, maar echt een gave … waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. Zoals bij alle feestjes, komt ook aan dit feestje een keer een eind! Dat einde is 26 juni, dan doe ik samen met mijn klas examen. Een dag waar ik ontzettend naar uit kijk!


Tijdens de vakopleiding Fotografie heb ik gemerkt dat fotografie voor mij meer is dan een hobby. Ik kan hierin alles kwijt; mijn energie, mijn creativiteit, mijn organisatietalent. En daarnaast krijg ik alles wat ik hard nodig heb om overeind te blijven en te genieten van het leven; vrijheid, flexibiliteit, tijd kwalitatieve aandacht voor mensen, rust en ruimte. Ik heb dus helemaal geen zin om het FOTOGRAFIE-feestje te stoppen! Vandaar de inschrijving bij de KvK. Een manier om ‘de slingers’ voor een lange tijd te laten hangen.


Al vanaf 7 uur vanmorgen borrelt de inspiratie vanbinnen, wachtend op het officiële moment. Om 10 uur richting Den Haag voor mijn afspraak bij de KvK. Een ontzettend vriendelijke mijnheer helpt mij bij het formeel maken van mijn inschrijving en binnen een kwartier sta weer buiten met mijn KvK-nummer! Maar nu als echte ondernemer! Helemaal zelfstandig, vol inspiratie om de nieuwe uitdaging aan te gaan.


Ja, ik ben best trots op mezelf!