Interesse ... meld je aan ...


Altijd super leuk én super spannend om een nieuw project aan te kondigen. Maar dit project spookt al zó lang door mijn hoofd. Niet omdat ik dé perfecte portretten maak of dat ik alle wijsheid in huis heb, maar gewoon puur omdat ik het feestje van de Fotovakschool enorm mis, met de wekelijkse opdrachten/uitdagingen en inspiratie bij mij studie genoten. 


Telkens als er dan weer een editie van ‘Het perfecte plaatje’ op TV was, raakte ik weer enthousiast van de opdrachten die ze kregen. Eigenlijk had ik stiekem wel verwacht dat zo’n versie voor niet-BN’ers al heel snel op de markt zou komen. En dan natuurlijk niet op TV. Want laten we wel wezen. De fotografische uitdaging in alle inspiratie lijken mij ontzettend leuk aan zo’n programma, maar ik ben niet zonder reden áchter de camera beland en niet ervóór. Ik hoef niet zo nodig het middelpunt van de belangstelling te zijn. Observeer liever vanachter mijn camera.


In de maanden november en december, als de dagen korter worden en mijn energie vaak wat minder, gaat op de één of andere manier mijn creativiteit enorm borrelen …en zo leidde het dit jaar tot de eerste editie van ‘Het Perfecte Portret’.


Het lijkt me heerlijk om bij succes, maandelijks met een groepje collega fotografen de studio of wijde wereld in te duiken, in eerste instantie voor portretten, maar wie weet wordt het concept gaande weg wel uitgebreid. Het is echt voor fotografen, door fotografen …ik faciliteer …én daar waar mogelijk doe ik natuurlijk graag mee.


Ben je nieuwsgierig geworden of weet je iemand voor wie dit heel leuk zou zijn? Laat een berichtje achter of stuur een DM. Ook voor vragen, aanvullende info of nog veel beter om je plekje te reserveren!!!


Ik hoop dat jullie net zo enthousiast over dit idee zijn als ik.